Το 3ο ΓΕΛ Γαλατσίου στην Ιταλία , στην Κροατία, στην Ολλανδία

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Το 3ο ΓΕΛ Γαλατσίου στην Ιταλία , στην Κροατία, στην Ολλανδία

Δραστηριότητες του 3 ΓΕΛ Γαλατσίου:

Το 3ο ΓΕΛ Γαλατσίου έχει εντυπωσιακή συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα εκπονώντας τέσσερις συμπράξεις στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης Erasmus+.
Μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία και την αναγκαστική λειτουργία εξ αποστάσεως, το 2022 ξεκίνησε δυναμικά τις δια ζώσης συναντήσεις πραγματοποιώντας ήδη τρεις μετακινήσεις!

Συγκεκριμένα, ομάδες μαθητών και καθηγητών του 3ου ΓΕΛ Γαλατσίου συμμετείχαν σε συναντήσεις στο Milazzo της Ιταλίας τον Ιανουάριο, στο Cakovec της Κροατίας το Φεβρουάριο και στο Amsterdam της Ολλανδίας τον Μάρτιο του 2022.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία, στο πλαίσιο των προγραμμάτων “RootsandRoads” και “GenerationofSustainability”, να ασχοληθούν με θέματα που διαπραγματεύονται τα προγράμματα. Σημαντικό ήταν επίσης ότι ήρθαν σε επαφή με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Ολλανδία, Σλοβακία, Σουηδία και Τουρκία. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συνομίλικους και να καλλιεργήσουν ένα Ευρωπαϊκό πνεύμα συνεργασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή