3ο Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων «Γεώργιος Θ. Τσόκας» στον Δήμο Ασπροπύργου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
3ο Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων «Γεώργιος Θ. Τσόκας» στον Δήμο Ασπροπύργου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Την Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων Μπάσκετ- Βόλεϊ και Χάντμπολ, «Γεώργιος Θ. Τσόκας» στο ομώνυμο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γεώργιου Τσόκα και στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης.
Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά οι Α.Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – Α.Ο, Α.Σ.Ο.Δ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Α.Ο ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και Α.Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ έλαβαν μέρος σε φιλικούς αγώνες αναδεικνύοντας έτσι το ομαδικό πνεύμα και χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους ένα υπέροχο θέαμα.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός απένειμαν τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος, στη γυναίκα του κ. Σοφία Παππού Τσόκα, καθώς και στα παιδιά του Θεμιστοκλή, Κωνσταντίνο και Μαρία Ξανθή, αναφέροντας για μια ακόμα φορά την σπουδαία του προσφορά στα κοινά του τόπου και ειδικότερα στο όραμά του ως Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. αναφορικά με τον αθλητισμό και ειδικότερα για την ανάπλαση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
Σε όλους τους αθλητές και προπονητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεμιστοκλή Τσόκα, από την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και τον Αντιπρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιο Κοναξή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή