Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα χειρουργείων στο Θριάσιο Νοσοκομείο

ΥΓΕΙΑ
Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα χειρουργείων στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Πρωτοβουλία και δωρεά του Αθανασίου & της Μαρίνας Μαρτίνου
Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας χειρουργείων του Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 4 Απριλίου.
Η ανακατασκευή και παράδοση της πτέρυγας αποτέλεσε ευγενική δωρεά του Αθανασίου και της Μαρίνας Μαρτίνου, που φθάνει τα 5 εκ. ευρώ.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ο Υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, η αναπληρώτρια Υπουργός, Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας ο Γραμματέας της Βουλής, Βαγγέλης Λιάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.
Το Θριάσιο Νοσοκομείο όντας σε κομβικό σημείο, τόσο από πλευράς οδικών αρτηριών όσο και από πλευράς ελικοδρομίου και αεροδρομίου αλλά και στην καρδιά της βιομηχανικής δραστηριότητας της χώρας, απέκτησε κορυφαίες εγκαταστάσεις, όσον αφορά στα χειρουργεία, ενώ σε συνδυασμό με το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων, οι εγκαταστάσεις του είναι μοναδικές στην Ελλάδα.
Αυτά τα πλεονεκτήματα αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης του Θριασίου Νοσοκομείου ανέφερε και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, στον σύντομο χαιρετισμό του και προσέθεσε: «Το Θριάσιο Νοσοκομείο εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες, όχι μόνο της Δυτικής Αττικής, αλλά και γειτονικών περιφερειών. Κυρίως όμως εξυπηρετεί τους εργαζόμενους των πολλών επιχειρήσεων που λειτουργούν στην περιοχή μας. Η έμπρακτη συμβολή του Αθανασίου Μαρτίνου στην πόλη μας είναι ανεκτίμητη και προσωπικά, είμαι ευγνώμων για τη διαχρονική του προσφορά στον Δήμο μας. Για εμάς η εύρυθμη λειτουργεία του Θριασίου αποτελεί μεγάλο στήριγμα και αυτό φάνηκε και τώρα με την πανδημία. Για να ενισχυθεί όμως, αυτή η λειτουργία θα πρέπει να λειτουργήσει και ο ψηφιακός μαστογράφος που λείπει από την περιοχή μας. Κάτι για το οποίο έχει δεσμευθεί ο Υπουργός Υγείας, σε προηγούμενη συνάντηση μας και αναμένουμε την υλοποίησή της. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείο κ. Αντωνίου, για την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και φυσικά, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την καθημερινή, υπεράνθρωπη προσπάθειά τους».

Πήγαινε στην κορυφή