Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας : Επιστημονική Ημερίδα προς τιμήν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας : Επιστημονική Ημερίδα προς τιμήν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέφειας :

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 έτη από την Μικρασιατική καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνουν προς τιμήν του μεγάλου πρωθιεράρχου, συγγραφέα, θεολόγου και καθηγητή πανεπιστημίου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου.

Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11:30π.μ. στον χώρο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.- Λεωφ. Δεκελείας 152, Ν. Φιλαδέλφεια).

Πρόγραμμα Ημερίδας

11:30π.μ. Έναρξη Ημερίδας: ΠανοσιολογιώτατοςΑρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης – Πρωτοσύγκελλος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

11:35π.μ. Χαιρετισμοί
 Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
 Χρήστος Κοπελούσος, Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.
 Ηλίας Γκρίντζαλης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος Νέας Χαλκηδόνας, Υπεύθυνος Πολιτισμού Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

11:50π.μ.Νεανική Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας &Φιλαδελφείας
Υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτουκ. Θεοδώρου Καλλίμαχου.

12:00μ.μ.«Σκιαγραφώντας την προσωπικότητα του μαδυτινού αρχιεπισκόπου κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου», ΠανοσιολογιώτατοςΑρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης – Πρωτοσύγκελλος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

12:15μ.μ.«Ο Αθηνών Χρυσόστομος Παπαδόπουλος. Πτυχές από την αρχιεπισκοπική δράση του και η συμβολή του στην ένταξη των προσφύγων εκ Μ. Ασίας», Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός.

Λήξη Ημερίδας
13:00 Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

*Σημ. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της covid -19. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Λόγω των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημ. υγείας ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Πήγαινε στην κορυφή