Προχωρά το νέο δάνειο, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Προχωρά το νέο δάνειο, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Την προηγούμενη Δευτέρα 29/3 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι όροι της δανειακής σύμβασης του Δήμου με την τράπεζα OPTIMA, ύψους 4.250.000 ευρώ, για την απευθείας αγορά δύο ακινήτων στο Παλαιό Τέρμα, ιδιοκτησίας Κολιόπουλου και Καμπέρη με σκοπό τη δημιουργία της κεντρικής πλατείας.

Υπέρ της δανειακής σύμβασης ψήφισαν 27 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους ενώ έξι είπαν όχι κι αυτοί είναι οι Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Τάσος Οικονόμου, Ματθαίος Ιμπριάλος, Αγγελική Σαπουνά, Νίκος Χωριανόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου.
Η δημοτική παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση τάσσεται υπέρ της αναγκαιότητας αλλά κατά των όρων της δανειακής σύμβασης. Η κα Αγγελική Σαπουνά δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι η πλειοψηφία θέλει την κεντρική πλατεία. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για να δει τί θέλουν οι Γαλατσιώτες, ας διενεργήσει μέσω εταιρείας δημοσκοπήσεων έρευνα για να μάθουμε κι εμείς τί θα απαντήσουν οι πολίτες του Γαλατσίου.

Εγώ πάντως επειδή ζω όλα αυτά τα χρόνια τον πόθο των συνδημοτών μας για την κεντρική πλατεία είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα της έρευνας.
Μακάρι να προχωρήσει η δανειακή σύμβαση χωρίς άλλα εμπόδια για να μπει επιτέλους το νερό στο αυλάκι στο θέμα «κεντρική πλατεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή