Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Γαλάτσι

Την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Γαλατσίου της Νέας Δημοκρατίας. Πλήθος κόσμου αψήφησε το κρύο και έδωσε το παρών στην εκδήλωση, γεμίζοντας τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και την οδό Βαλτετσίου 2, απέναντι από το «Καμίνι», όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία.

Την τέλεση του Αγιασμού πραγματοποίησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Αθηναγόρας Σουπουρτζής και λίγο αργότερα έκοψαν την κορδέλα ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Β1 ΔΕΕΠ Σπύρος Αβραμάκος ενώ την στήριξη και τις ευχές του εξέφρασε με επιστολή από τις ΗΠΑ ο βουλευτής βόρειου τομέα Δημήτρης Καιρίδης όπως και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Στέλιος Κονταδάκης.
Στο βήμα ανέβηκαν και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Γιώργος Δημόπουλος και Γιώργος Βλάχος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Σοφία Αλυμάρα, η Αντιδήμαρχος Αθηνών Άννα Ροκοφύλλου. Το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής του Δήμου Γαλατσίου που χαιρέτησαν τη νέα προσπάθεια.

Τα νέα γραφεία στεγάζονται επί των οδών Βαλτετσίου 2 και Καλογήρου Σαμουήλ, δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο «το Καμίνι». Συντομα θα ανακοινωθούν οι ημέρες και ώρες που θα λειτουργούν τα γραφεία καθώς και προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Γαλατσίου Αλεξανδρος Παπαχρήστος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε επόμενη εκδήλωση στα νέα γραφεία τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή