Γιώργος Κωνσταντίνου στο Open : Το #me too καλώς έγινε και τώρα κάποιος φοβάται να προβεί σε τέτοιες συμπεριφορές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γιώργος Κωνσταντίνου στο Open : Το #me too καλώς έγινε και τώρα κάποιος φοβάται να προβεί σε τέτοιες συμπεριφορές

Απο την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» :

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, την «Παγίδα», στο θέατρο ΖΙΝΑ. Μίλησε για τα 64 χρόνια καριέρας και δήλωσε πως «όσο μπορείς να υπάρχεις πάνω στη σκηνή, είναι ζωή». Περιγράφει πως η υποκριτική προέκυψε και δεν το είχε στόχο από την αρχή. Στο Εθνικό έδωσε εξετάσεις και έκανε μία σκηνή από τον Άμλετ και δεν πέρασε. Τελικά πήγε στο θέατρο Κουν. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον μεγάλο δάσκαλό του Κάρολο Κουν και για το πόσο σύγχρονος ήταν. Όπως δηλώνει, του χρωστάει τα πάντα αν και δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από εκεί.

Για το #me too θεωρεί πως καλώς έγινε και μάλιστα τώρα κάποιος φοβάται να προβεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Ακόμα μιλάει για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για το πόσο τραγικές είναι οι σκηνές που βλέπουμε.

Λίγο αργότερα τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μίλησε για τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Όπως είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι πιο νέος από όλους και πως τους «βάζει όλους κάτω». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη θεατρική τους συνύπαρξη και για τις ωραίες στιγμές που περνάνε στο θέατρο.

Δείτε το απόσπασμα: https://www.tvopen.gr/watch/110878/giorgoskonstantinoyosomporeisnayparxeissthskhnhtoytheatroyeinaizoh

Πήγαινε στην κορυφή