Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΥΓΕΙΑ
Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας :

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας – Πεταλούδα και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ΝΙΦΗΜ, διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των συμπολιτών μας από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση.

Η εξέταση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση.
Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152), και ώρες 10:00 έως 13:00, υπό την εποπτεία της ορθοπεδικού γιατρού Καβαλλιεράκη Θεοδώρας.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου: 2102532047 εσ. 304, 306 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00).

*Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

**Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα έναντι της πανδημίας (covid-19).

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή