Εκδήλωση-αφιέρωμα στη Γυναίκα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Εκδήλωση-αφιέρωμα στη Γυναίκα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 20.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα και τη διαχρονική προσφορά της, τους ποικίλους ρόλους που επωμίζεται και την πολλαπλότητα των διακρίσεων που υφίσταται. Ένα ιστορικό, μουσικο-ποιητικό οδοιπορικό για τη γυναίκα, το αιώνιο πλάσμα, θεμέλιο του ψυχισμού του ανθρώπου και της ανάπτυξής του.

Ταυτοχρόνως την ίδια ώρα, συμμετέχουμε με livestreaming στην καμπάνια του κινήματος «strong me» για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας- που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με σαφή θέση ενάντια στη γυναικοκτονία. Μια εκδήλωση στη μνήμη των γυναικών που δολοφονήθηκαν, με ταυτόχρονη φωταγώγηση των συμβολικών μνημείων που έχουν στηθεί για τον σκοπό αυτό σε διακριτά σημεία κάθε συμμετέχοντα Δήμου και μετάδοση μηνυμάτων από τους εκπροσώπους και των 30 Δήμων από όλη την Ελλάδα που παίρνουν μέρος.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο «Μήτρος Σουλιμιώτης», Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, όπου θα στηθεί και θα φωταγωγηθεί το δικό μας μνημείο.

[Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος θα επιτραπεί σε όσους διαθέτουν βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης].

Πήγαινε στην κορυφή