Ρουσλάνα: Οριακή η κατάσταση στο Κίεβο, προσχηματικές οι διαπραγματεύσεις από τον Πούτιν

ΕΛΛΑΔΑ
Ρουσλάνα: Οριακή η κατάσταση στο Κίεβο, προσχηματικές οι διαπραγματεύσεις από τον Πούτιν

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» του MEGA και την Νίκη Λυμπεράκη η γνωστή Ουκρανή τραγουδίστρια Ρουσλάνα μέσα από το καταφύγιο στο οποίο φυλάσσεται από τη στρατιωτική σύρραξη που λαμβάνει χώρα στο Κίεβο.

https://www.megatv.com/2022/03/01/rouslana-oriaki-i-katastasi-sto-kievo-prosximatikes-oi-diapragmateyseis-apo-ton-poutin/

Η Ρουσλάνα περιγράφει σε όλους τους τόνους για την τραγωδία που βιώνει η πατρίδα της και με χαρακτηριστικό τρόπο μεταφέρει το σοκ που βιώνουν όλοι οι Ουκρανοί πολίτες. Σε έντονο ύφος κατακεραύνωσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας τον “ψεύτη” αλλά επίσης και “τρομοκράτη”. Εξέφρασε τη δυσπιστία της για το κατά πόσο στηρίζει ο ρωσικός λαός τις αποφάσεις και ενέργειες του προέδρου τους, υπενθυμίζοντας ότι ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι πολίτες διαδηλώνουν κατά των εχθροπραξιών. Η κατάσταση στο Κίεβο, όπως λέει, είναι οριακή, καθώς για πολλές ημέρες άμαχοι βρίσκονται σε υπόγεια καταφύγια ενώ επικρατεί γενικευμένη αγωνία, κακουχία και ανησυχία ακόμα και για την εξασφάλιση των βασικών αναγκών όπως το φαγητό.
Η γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει σθεναρά ότι η Ουκρανία πρέπει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ καλεί τις κυβερνήσεις της Δύσης να μπλοκάρουν τα ενεργειακά προϊόντα της Ρωσίας και να επιβάλουν περισσότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Κατά την άποψη της Ρουσλάνα, ο πρόεδρος Πούτιν είναι αναξιόπιστος και χρησιμοποιεί προσχηματικά τις συζητήσεις για ειρήνη στην Ουκρανία προκειμένου να κερδίσει χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή