Δήμος Ασπροπύργου: «Η Βαλίτσα με τις Μάσκες»-Μια Αποκριάτικη Παράσταση με Διαδραστικό Χαρακτήρα για τα παιδιά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δήμος Ασπροπύργου: «Η Βαλίτσα με τις Μάσκες»-Μια Αποκριάτικη Παράσταση με  Διαδραστικό  Χαρακτήρα για τα παιδιά

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

O Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλούν τους μικρούς φίλους, στην όμορφη αποκριάτικη θεατρική παράσταση «Η Βαλίτσα με τις Μάσκες». Πρόκειται για ένα χαρούμενο, λαμπερό θέαμα, γεμάτο χορό, τραγούδια, μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί και διάδραση με τους θεατές.

” Οι απόκριες έφτασαν και η Λαμπρινή με την Αντωνία ψάχνουν να βρουν τι θα ντυθούν. Στη σοφίτα του σπιτιού τους ανοίγουν τις παλιές βαλίτσες και ανακαλύπτουν έναν ολόκληρο κόσμο από στολές, μάσκες, καπέλα της γιαγιάς τους μαζί με το ημερολόγιο της. Το διαβάζουν και τι ανακαλύπτουν; Ότι η γιαγιά με τις φιλενάδες της, όταν έρχονταν οι Απόκριες ντύνονταν και ζωντάνευαν τα αγαπημένα τους παραμύθια και όλους τους ήρωες που ζούσαν μέσα σ΄ αυτά. Οι βαλίτσες λοιπόν ανοίγουν και….”

Η παράσταση, που παρουσιάζεται από τη θεατρική σκηνή ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου στις 11:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Γαλαξίας. Στη συνέχεια, θα υλοποιηθεί ένα διασκεδαστικό εργαστήρι αποκριάτικων κατασκευών στο φουαγιέ του κινηματοθεάτρου.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί!

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Ανήλικοι, με δήλωση self test (τελευταίου 24ώρου). Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων.

Πήγαινε στην κορυφή