Συνάντηση του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Δήμος Ασπροπύργου
Συνάντηση του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Στο υπουργικό γραφείο, συναντήθηκε, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες για το σχέδιο ανάπτυξης του ” Επιχειρείν” στη βιομηχανική περιοχή Ασπρόπυργου. Ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Μελετίου, στάθηκε σε ειδικούς οικονομικούς, εμπορικούς και επενδυτικούς παράγοντες στην εν λόγω περιοχή, και παρουσίασε ένα καθολικό στρατηγικό πλάνο, με όλες τις απαιτούμενες τεχνικές λεπτομέρειες (ανάπτυξη, κυκλοφοριακό, όχληση κοινωνικού ιστού, ρυμοτομικό σχέδιο, σταθμό εξυπηρέτησης σιδηροδρόμου, πυροσβεστικό σταθμό και εξυπηρέτηση πρώτων βοηθειών, κ.α.). Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου στον σχεδιασμό της πρότασης, η οποία εδράζεται σε βιώσιμες προϋποθέσεις και συνιστώσες. Κατά τα λεγόμενα του, «η Αυτοδιοίκηση δουλεύει με γνώμονα ένα αειφόρο περιβαλλοντικό και οικονομικό μέλλον για τις τοπικές κοινωνίες» !
Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Θριασίου Πεδίου, κ. Σεραφείμ Τσόκας, και ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την ενδελεχή ανάλυση του επιχειρηματικού πλάνου, και παρουσία του Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), κ. Ορέστη Καβαλάκη, διαβεβαίωσε την αρωγή του, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, προς την πρόταση αυτή του Δήμου Ασπροπύργου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή