Οι ηθοποιοί Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς θα παρουσιάσουν τα Όσκαρ

ΚΟΣΜΟΣ
Οι ηθοποιοί Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς θα παρουσιάσουν τα Όσκαρ

Η κωμική ηθοποιός Έιμι Σούμερ μαζί με την ηθοποιό Ρετζίνα Χολ και την επίσης συνάδελφό της Γουάντα Σάικς θα παρουσιάσουν τα βραβεία Όσκαρ τον Μάρτιο, στην πρώτη φορά που τρεις γυναίκες θα είναι οικοδέσποινες των περίβλεπτων βραβείων, μετέδωσε σήμερα η εκπομπή του ABC “Good Morning America”.
Θα είναι, επίσης, η πρώτη φορά που η τελετή θα έχει παρουσιαστές, από τότε που ο Τζίμι Κίμελ παρουσίασε το σόου το 2018. Η τελετή απονομής θα προβληθεί στο ABC στις 27 Μαρτίου.
«Δεν είμαι βέβαιη ποιος σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα, όμως θα παρουσιάσω τα Όσκαρ μαζί με την καλή φίλη μου Γουάντα Σάικς και τη Ρετζίνα Χολ», δήλωσε η Σούμερ στο “Good Morning America”.
«Καλύτερα να πάω να δω καμία ταινία».
Τα βραβεία Όσκαρ απονέμονται από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Συνήθως τα απένεμαν διάσημες προσωπικότητες, όμως δεν είχαν καν παρουσιαστή το 2019, 2020 και 2021.
«Θέλουμε ο κόσμος να προετοιμαστεί για να περάσει καλά. Έχει περάσει κάποιος καιρός», είπαν οι Χολ, Σούμερ και Σάικς σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Οι Τσέβι Τσέις, Γκόλντι Χόουν και Πολ Χόγκαν είχαν παρουσιάσει το σόου το 1987, την τελευταία φορά που είχε τρεις οικοδεσπότες.
«Στόχος του φετινού σόου είναι να ενώσουμε τους κινηματογραφόφιλους», είπε από την πλευρά του ο Γουίλ Πάκερ, παραγωγός της τηλεοπτικής μετάδοσης. «Για αυτό ακριβώς ενώσαμε τρεις από τις πιο δυναμικές, ξεκαρδιστικές γυναίκες, με πολύ διαφορετικά χιουμοριστικά στυλ».
Τα ποσοστά τηλεθέασης της απονομής μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, πέφτοντας σε ένα χαμηλό 10,4 εκατομμυρίων ανθρώπων στις ΗΠΑ το 2021.
Η τελετή των Όσκαρ του 2021 περιορίστηκε λόγω της πανδημίας Covid-19, με τα βραβεία να απονέμονται σε έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Λος Άντζελες, ενώπιον ενός μικρού κοινού υποψηφίων και καλεσμένων.
Φέτος, οι διοργανωτές έχουν πει ότι το σόου θα επιστρέψει στο «σπίτι» του: το Dolby Theatre στο Χόλιγουντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πηγές

By Photograph by Mario Santor, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17428696

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή