Από τον Άννα στον Καϊάφα, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Από τον Άννα στον Καϊάφα, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Είναι σύνηθες φαινόμενο μετά το τέλος των έργων επισκευής μιας βλάβης από συνεργεία της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ ή άλλου Οργανισμού, να μην αποκαθίσταται πλήρως το οδόστρωμα που «ξηλώθηκε» και να παραμένουν οι λακούβες στο δρόμο για πολύ καιρό με κίνδυνο για πεζούς και εποχούμενους.

Ένα τέτοιο σημείο είναι κι αυτό στο οδόστρωμα της οδού Αφαίας 50 και Επιδαύρου και το οποίο βρίσκεται στη σημερινή άθλια κατάσταση από τον Αύγουστο του 2021. Τότε, συνεργεία της ΕΥΔΑΠ έσκαψαν το δρόμο για να αποκαταστήσουν κάποια διαρροή και μετά από 7 μήνες ο δρόμος παραμένει, όπως βλέπετε, χωράφι.
Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να υποστούν ζημιά τα αυτοκίνητα που περνούν από εκεί αλλά και να τραυματιστεί κάποιος διερχόμενος πολίτης αφού στο συγκεκριμένο σημείο και μεγάλη κλίση έχει ο δρόμος και στην ουσία πεζοδρόμιο δεν υπάρχει κι έτσι οι πεζοί αναγκάζονται να περπατούν στο σκαμμένο οδόστρωμα.
Οι περίοικοι μας ενημέρωσαν ότι έχουν αναφέρει το πρόβλημα και στην ΕΥΔΑΠ και στον Δήμο Γαλατσίου αλλά παραμένει ακόμα άλυτο γιατί η ΕΥΔΑΠ λέει ότι ο Δήμος έχει την ευθύνη και ο Δήμος απαντά ότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να αποκαταστήσει τη ζημιά.
Και γω εκτιμώ ότι η ΕΥΔΑΠ είναι υπεύθυνη για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Επειδή όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής, ας φροντίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας να φτιάξει το δρόμο για να σταματήσουν οι πολίτες να είναι το μπαλάκι του πινγκ πονγκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή