Συνάντηση Μαρκόπουλου – Στυλιανίδη για την προστασία των Τουρκοβουνίων

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Συνάντηση Μαρκόπουλου – Στυλιανίδη  για την προστασία των Τουρκοβουνίων

Με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, μαζί με τους Δημάρχους Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη και Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Στην ατζένα της συνάντησης το ζήτημα της προστασίας των Τουρκοβουνίων, ενός αστικού πνεύμονα πρασίνου στο ήδη επιβαρυμένο περιβαλλοντικά λεκανοπέδιο.
Μέλημα και των τριών Δημοτικών Αρχών είναι η διαφύλαξη των Τουρκοβουνίων από κακόβουλες ενέργειες και ταυτόχρονα να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες με ανάλογη χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσουμε σε διάνοιξη δρόμων και αποψιλώσεις της περιοχής η οποία είναι ένας πνεύμονας πρασίνου για την Αττική.
Ο κ. Στυλιανίδης διαβεβαίωσε τους Δημάρχους ότι θα είναι αρωγός στο αίτημά τους και θα δουλέψει από κοινού με τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και η Αντιδήμαρχος ΣΠΑΤ Γαλατσίου, Πετρούλα Παπαγεωργιου και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Στάθης Μπριόλας οι οποίοι και κατέθεσαν τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής στον Υπουργό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή