Χρήστος Σπίρτζης: Διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη των πληγέντων και των πυρόπληκτων περιοχών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρήστος Σπίρτζης: Διαπιστώσαμε τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη των πληγέντων και των πυρόπληκτων περιοχών.

Δήλωση Χρήστου Σπίρτζη μετά τη σημερινή επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νέο Βουτζά:

Διαπιστώσαμε, με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Παππά, τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη των πληγέντων και των πυρόπληκτων περιοχών.

Κανένα έργο από τον Ιούλιο του 2019 δεν έχει γίνει, κανένας υπουργός δεν συναντήθηκε, δεν μίλησε, δεν άκουσε τους πολίτες της περιοχής και τους συλλόγους των πληγέντων.

Στις δύσκολες στιγμές βρεθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες μας, συμμεριζόμενοι τον πόνο τους, τις ανάγκες τους, με σεβασμό και ταπεινότητα. Εκεί βρεθήκαμε και σήμερα, για να ενημερωθούμε και να πιέσουμε για λύσεις.

Στον αντίποδα των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία εγκατέλειψε την περιοχή, δεν έκανε κανένα αντιπλημμυρικό ή αντιδιαβρωτικό έργο και θυμάται την καταστροφή όποτε είναι πολιτικά στριμωγμένη.

Δυστυχώς, η προπαγάνδα και οι πολιτικές σκοπιμότητες είναι η μοναδική έγνοια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και, κυρίως, των πληγέντων πολιτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή