Νάσος Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανακαταθέτει τροπολογία για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανακαταθέτει τροπολογία για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα

Δήλωση on camera του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για την ανάγκη μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα” προαναγγέλλει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος.

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας” καταγγέλλει, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό “να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας. Έχουν δώσει 5 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και αρνούνται τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα που θα κοστίσει 1.5 δισ. ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα θα μειώσει σημαντικά την τιμή της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης, του αγροτικού πετρελαίου και τους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο

για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα.

Ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται”.

Πήγαινε στην κορυφή