Δήμος Γαλατσίου: Διαμαρτυρία επαγγελματιών προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Διαμαρτυρία επαγγελματιών προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Την ανησυχία τους και τον έντονο προβληματισμό τους σχετικά με την αναστάτωση που έχουν ήδη προκαλέσει στα μαγαζιά τους επί της Λ. Βεΐκου τα έργα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, εκφράζουν καταστηματάρχες της κεντρικής εμπορικής λεωφόρου της πόλης μας με επιστολή τους προς την Εταιρεία. Ανησυχούν κυρίως για τον τρόπο ανεφοδιασμού των καταστημάτων τους καθώς και για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην είσοδο πολυκατοικιών. Αναλυτικά αναφέρουν στην επιστολή τους:

«Σε συνέχεια της τοποθέτησης των πετασμάτων στην πλατεία επί της οδού Τράλλεων 145Α & 145Β (πεζόδρομος) & Λ. Βεΐκου, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχετε προβλέψει πρόσβαση για την τροφοδοσία των καταστημάτων, η οποία γίνεται με παλετοφόρο (λόγω επαγγελματικών ογκώδων μηχανημάτων) καθώς επίσης και για την προσέγγιση Πυροσβεστικών ή Ασθενοφόρων οχημάτων.
»Σας εφιστούμε την προσοχή διότι στον πεζόδρομο της οδού Τράλλεων 145Β, δραστηριοποιείται κατάστημα εστίασης, με χρήση ξυλόφουρνου, ο οποίος κατά καιρούς έχει προκαλέσει πυρκαγίες. Επίσης στις δύο πολυκατοικίες, κατοικούν τουλάχιστον 250 άτομα, που σχεδόν εβδομαδιαία, γίνεται κλήση ασθενοφόρου ή μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
»Δεδομένου ότι τα προαναφερθέντα είναι μείζονος σημασίας και ο Δήμος Γαλατσίου, υπέδειξε εσάς ως υπευθύνους για την διευθέτηση των παραπάνω, παρακαλούμε την πρόβλεψη πρόσβασης οχημάτων από την οδό Τράλλεων 145, διότι σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, οι ευθύνες θα βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή