Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

ΥΓΕΙΑ
Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου:

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική συνδιοργανώνουν τη Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ασπροπύργου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία και βασιζόμενο στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπει όλους τους δημότες:
1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ασπροπύργου για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.
3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό, δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.
Σας γνωρίζουμε το Διαγνωστικό Κέντρο που συμμετέχει στην Εκστρατεία και το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΑΜΕΣΑ! ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ – (Λ. Αθηνών 429Α, Αιγάλεω, πλησίον Παλατάκι Χαϊδαρίου -τηλ.210 5317794). Παρακολουθήστε σχετικό βίντεο ενημέρωσης στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=9gC1g6lMb0U.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας Ασπροπύργου στο τηλέφωνο 210 5575596 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepygeias@aspropyrgos.gr .

Πήγαινε στην κορυφή