Τα κατάφερε η Αντωνία Πρίφτη μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα κατάφερε η Αντωνία Πρίφτη μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Με μία εμφάνιση και νίκη που θα θυμάται για όλη της την ζωή η Αντωνία Πρίφτη του Fight Club Galatsi πήγε ως το απόλυτο αουτσάιντερ στην Κωνσταντινούπολη και κέρδισε το μεγάλο όνομα της διοργάνωσης VENDETTA FIGHT NIGHTS και της Τουρκίας την Σεμπριγιέ Σενγκούλ.

Η Πρίφτη με ένα φοβερό λάκτισμα βρήκε γεμάτο το πρόσωπο της Τουρκάλας με αποτέλεσμα να την κάνει να τρεκλίσει στον δεύτερο γύρο και να πάει να σωριαστεί στην γωνία του κλουβιού. Εκεί πήγε από πάνω της και με σερί γροθιών, καθώς και με γόνατο ανάγκασε τον διαιτητή να επέμβει για να «σώσει» την Σενγκούλ.

Αυτό αποτέλεσε μάλιστα και το ντεμπούτο της Πρίφτη στις μικτές πολεμικές τέχνες, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της. Η Πρίφτη μπήκε στο ματς τελευταία στιγμή στην θέση της Χαράς Δημητρούλα που είχε διαγνωστεί με κόβιντ και θεωρούνταν το απόλυτο αουτσάιντερ.

Γύρισε τούμπα όλα τα προγνωστικά και έφυγε νικήτρια από το ρινγκ. Αμέσως μετά πανηγύρισε εξάλλα πηδώντας στην αγκαλιά του προπονητή της Ιωάννη Θεοφάνους που σίγουρα την είχε πιστέψει όσο κανείς.

«Τί να πω γι’αυτό το κορίτσι; Τί να πω;» ήταν τα λόγια του υπερήφανου προπονητή της Ιωάννη Θεοφάνους. «Πάμε για τα επόμενα! Ευχαριστούμε για την στήριξη όλων, για τη φανταστική ενέργεια που μας δώσατε, καθώς και τους συντελεστές για αυτήν τη νίκη… Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή κέρδισε και τους τρείς αγώνες μέσα στην Κωνσταντινούπολη!»

(Πηγή: ufight.gr)

Πήγαινε στην κορυφή