Η Γαλατσιώτισσα Αντωνία Πρίφτη μάχεται για Παγκόσμιο Τίτλο MMA το Σάββατο 29/1

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η Γαλατσιώτισσα Αντωνία Πρίφτη μάχεται για Παγκόσμιο Τίτλο MMA το Σάββατο 29/1

Έναν αγώνα φωτιά, για τον παγκόσμιο τίτλο ΜΜΑ της διοργάνωσης VENDETTA FIGHT NIGHTS έκλεισε ο manager κ. Γιώργος Περγιάλης, στην 21χρονη αθλήτρια της THEOFANOUS ELITE TEAM, Αντωνίας Πρίφτη.

Μετά την ανακοίνωση για την συμμετοχή της Πρίφτη στο μαχητικό reality του OPEN TV «Ο Καλύτερος Έλληνας Μαχητής», η κορυφαία Γαλατσιώτισσα Striker αποδέχτηκε την πρόκληση να παίξει για πρώτη φορά στο κορυφαίο κλουβί της Τουρκικής διοργάνωσης «VENDETTA FIGHT NIGHTS« αντιμετωπίζοντας την διάσημη Τουρκάλα αθλήτρια Σαμπριέ Σενγκιούλ, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.
Η Σενγκιούλ οφείλει την αναγνωρισημότητά της σε Τουρκία και Ελλάδα, πέρα από τους δυο παγκόσμιους τίτλους kickboxing που έχει κατακτήσει, μέσα από στην συμμετοχή της στο Τουρκικό Survivor, αλλά και τις αναμετρήσεις μεταξύ Ελληνικής και Τούρκικης παραγωγής. Η 33χρονη Σενγκιούλ θεωρείται μια από τις κορυφαίες μαχήτριες της Τουρκίας με εκατομμύρια fans στα social media, με πιο ηχηρό όνομα αυτών του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Πρίφτη, η οποία μπαίνει στο κλουβί σε αγώνα ΜΜΑ για πρώτη φορά, δεν φοβάται την εμπειρία της Σαμπριέ και πάει στην Κωνσταντινούπολη να αντιμετωπίσει στα ίσια την έμπειρη αντίπαλό της μαζί με τον προπονητή της Ιωάννη Θεοφάνους.
Την προετοιμασία της Πρίφτη στο έδαφος έχει αναλάβει ο προπονητής BJJ/SAMBO Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών) Δημήτρης Δημητρίου.
Χορηγός της Γαλατσιώτισσας αθλήτριας Αντωνίας Πρίφτη για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, η εταιρεία ISM -INTERGRATED SECURITY MANAGEMENT – η οποία είναι δίπλα στον κορυφαίο μαχητικό σύλλογο FIGHT CLUB GALATSI και τους επαγγελματίες αθλητές του για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Το Fight Club Galatsi ευχαριστεί επίσης και τον χορηγό υγείας και πρόληψης Meganalysis, που παρέχει σε όλη την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου τις απαραίτητες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.
Καλή επιτυχία στην Γαλατσιώτισσα αθλήτρια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή