ΚΚΕ Βορειοδυτικής Αθήνας: Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για την κακοκαιρία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ Βορειοδυτικής Αθήνας: Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για την κακοκαιρία

Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις της Τ.Ο. Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ:

Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για την κακοκαιρία
Κλιμάκια της Τομεακής Οργάνωσης Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ εξορμούν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε χώρους δουλειάς και γειτονιές συζητώντας με το λαό της περιοχής για τα προβλήματα από την κακοκαιρία, τις ευθύνες της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού τομέα.Στην Νέα Ιωνία, την Νέα Φιλαδέλφεια, την Μεταμόρφωση, το Νέο Ηράκλειο, το Γαλάτσι.
Η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου ξεχείλιζε για αυτά που βίωσε της προηγούμενες ημέρες αλλά ακόμη και τώρα καθώς πολλοί δευτερεύοντες οδοί παραμένουν απροσπέλαστοι με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι της περιοχής να παραμένουν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ κατήγγειλαν ότι τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και όλες οι προηγούμενες αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή και υγεία ως κόστος και δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για την προστασία τους ενώ την ίδια στιγμή χαρίζουν πακτωλό χρημάτων στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της «πράσινης ενέργειας», στους εργολάβους των δρόμων κ.α.
Ταυτόχρονα ανέδειξαν την ανάγκη μαζικής λαϊκής διεκδίκησης για ουσιαστικά μέτρα πολιτικής προστασίας και έργα θωράκισης της περιοχής από την κακοκαιρία, για να μην ζήσουμε νέες τραγωδίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή