Δήμος Αχαρνών: Ολονύχτια προσπάθεια των συνεργείων να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες

Δήμος Αχαρνών
Δήμος Αχαρνών: Ολονύχτια προσπάθεια των συνεργείων να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες

Ανακοίνωση Δήμου Αχαρνών :

Ανοιχτούς κράτησε τους κεντρικούς του δρόμους ο δήμος Αχαρνών ο οποίος με επιχειρησιακή ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά κατάφερε να αντιμετωπίσει ένα έντονο καιρικό φαινόμενο που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην χώρα.

Από το πρωί της Δευτέρας οπότε ξεκίνησαν τα φαινόμενα, η Πολιτική προστασία του Δήμου με 21 μηχανήματα, εκχιονιστικά, αλατιέρες κι άλλα μηχανήματα, βγήκε στους δρόμους και έδωσε αγώνα νυχθημερόν για να διατηρηθεί το κεντρικό οδικό δίκτυο της πόλης, ανοιχτό και προσβάσιμο.

Παράλληλα, το επιχειρησιακό κέντρο του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Σπύρο Βρεττό αξιολογούσε όλα τα δεδομένα και ενεργούσε με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των πολιτών κάνοντας διαρκώς εκκλήσεις για μετριασμό των μετακινήσεων στις απαραιτήτως αναγκαίες και για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ο δήμαρχος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας για τη συντονισμένη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία.

Σε επιφυλακή βρίσκονταν οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση οποιονδήποτε προβλημάτων προέκυπταν από την επέλαση του χιονιά.

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών επιτρέπει στα μηχανήματα του δήμου να συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό τους εκχιονισμούς και να εντείνουν την προσπάθεια για να διατηρήσουν ανοιχτούς όλους τους δρόμους του δήμου.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπ. Βρεττός ζητά την κατανόηση των συμπολιτών και επισημαίνει: « Είναι το δεύτερο 24ωρο που βρισκόμαστε στους δρόμους, η διοίκηση και οι υπάλληλοι του δήμου. Είκοσι ένα μηχανήματα επιχειρούν σε όλο τον δήμο μας. Παράλληλα, έχουμε προμηθευτεί 150 τόνους αλάτι για να διατηρήσουμε ανοιχτούς όλους τους δρόμους. Μείνετε σπίτι σας και είμαστε εμείς έξω για να φροντίσουμε για εσάς .Οποιοσδήποτε συνδημότης χρειαστεί βοήθεια μη διστάσει να επικοινωνήσει στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου 210 2415300-301».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή