Σε ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου για την «Ελπίδα» – Πού να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου για την «Ελπίδα» – Πού να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος έχει ενεργοποιήσει από την πρώτη στιγμή το μηχανισμό πολιτικής προστασίας, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκληθούν, με κύριο μέλημα να κρατηθούν ανοιχτές και ασφαλείς για τις μετακινήσεις οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης μας, καθώς και οι μικρότεροι δρόμοι, προκειμένου όλοι οι κάτοικοι να επιστρέψουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

“Ο Δήμος μας, έχει προμηθευτεί 120 τόνους αλάτι και έχει μισθώσει τρία (3) εκχιονιστικά μηχανήματα, ώστε να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από την κακοκαιρία.

Σημειώνεται ότι η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου, θα λειτουργήσει ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία από το κρύο των πολιτών που το έχουν ανάγκη. Η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να γίνεται έως τις 21:00, ενώ θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση στην είσοδο και θα τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης ότι είμαστε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστεί, γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα, από σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως τη λήξη της κακοκαιρίας, όλο το 24ωρο:

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου : 213-2055335 και 213-2055336

Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος – τηλ. 6979977781

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Στάθης Μπριόλας – τηλ. 6947737050

Υπεύθυνος Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Σιώτας – τηλ. 6944223749″

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή