Η «Ελπίδα» έφτασε και στο Γαλάτσι!

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η «Ελπίδα» έφτασε και στο Γαλάτσι!


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ελπίς», με πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν με τις πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ μεγάλες ποσότητες χιονιού αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην Εύβοια.

Για την περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.

 

 

Στο Δήμο Γαλατσίου κλειστά θα παραμείνουν από σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, το Γυμναστήριο Γυναικών και ο Χώρος Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων που λειτουργούν στο ΠΑΛΑΙ, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, εξ αιτίας της διαφαινόμενης επικράτησης παγετού κατά τις νυχτερινές ώρες, με συνέπεια την ολισθηρότητα και επικινδυνότητα του οδοστρώματος.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου διαθέτει αλάτι σε σάκους για τους πολίτες, στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη αποχιονισμού σε σημεία πρόσβασης έξω από την οικία τους . Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από το Δημαρχείο Γαλατσίου επί της οδού Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους όλο το 24ωρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή