Σε ετοιμότητα μηχανισμοί και υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας ενόψει της κακοκαιρίας

Δήμος Ελευσίνας
Σε ετοιμότητα μηχανισμοί και υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας ενόψει της κακοκαιρίας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία του Δήμου, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

Όπως και κάθε άλλη φορά, τα συνεργεία του Δήμου μας σε Ελευσίνα & Μαγούλα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε επαγρύπνηση προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι συμπολίτες μας και οι περιουσίες τους.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά σχέδια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου αναμένεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με βασικά χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις και τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Πέραν της ετοιμότητας και επιφυλακής των υπηρεσιών μας, ο Δήμος Ελευσίνας, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη δύναται να διαθέσει επαρκείς ποσότητες αλατιού για την εξυπηρέτηση και προστασία των πολιτών.

Ταυτόχρονα, ανοιχτό θα παραμείνει το Δημαρχείο Ελευσίνας από τις 21 Ιανουαρίου, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, για την προστασία ευπαθών συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Δήμος Ελευσίνας έχει μεριμνήσει για την μεταφορά πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, προκειμένου να μη χάσουν την προγραμματισμένη δόση τους αλλά και να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Όπως πράττουμε πάντα τόσο προληπτικά όσο και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ο Δήμος μας και το προσωπικό του είναι σε πλήρη ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Απευθύνω έκκληση στους πολίτες, για τον περιορισμό των μετακινήσεων τους τις προσεχείς ημέρες, μέχρι να δούμε και την εξέλιξη του φαινομένου αλλά και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τον Δήμο μας. Για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, τα τηλέφωνα των συνεργείων (210 55 43 506 Ελευσίνα, 210 55 51 798 Μαγούλα) θα λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή