Δεύτερη παραλαβή κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Αχαρνών

Ανακοίνωση Δήμου Αχαρνών :

Στη δεύτερη παραλαβή νέων κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο δήμος Αχαρνών στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών του. Η νέα παραλαβή αφορά 1.300 κάδους οι οποίοι, το επόμενο διάστημα, θα τοποθετηθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης και θα αντικαταστήσουν τους παλαιούς και φθαρμένους κάδους.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αχαρνών θα προμηθευτεί συνολικά 5.200 κάδους απορριμμάτων που μαζί με τους κάδους ανακύκλωσης και βιοαποβλήτων θα συνθέτουν ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων.
Παράλληλα, με την τοποθέτηση των νέων κάδων ο δήμος δίνει, επιτέλους, λύση στο χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης κάδων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια όμορφη και καθαρή πόλη. Επισημαίνεται ότι, οι μεταλλικοί κάδοι που αποσύρονται, επιδιορθώνονται από τη διεύθυνση καθαριότητας του δήμου ώστε να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια όταν προκύψει ανάγκη.
Στην παραλαβή των νέων κάδων βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τοπαλίδη Στάθη, προσπαθούμε να ενισχύσουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας με προσωπικό, υλικά και μέσα. Σκοπός μας είναι να αντικατασταθούν όλοι οι κάδοι της πόλης και να εμφυσήσουμε ένα πνεύμα συνεργασίας ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην προσπάθεια για μια καθαρή και όμορφη πόλη. Στο άμεσο μέλλον αλλάζουν πολλά με την καθαριότητα και την ανακύκλωση να αποτελούν την προτεραιότητά μας!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή