Οριστικό: Την Κυριακή στο Δημαρχείο τα rapid test, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Οριστικό: Την Κυριακή στο Δημαρχείο τα rapid test, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Η έλευση της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στο Γαλάτσι τείνει να γίνει το Γεφύρι της Άρτας. Μετά την πρώτη αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 12/1 άφιξής της, ανεβλήθη και για δεύτερη φορά ο ερχομός της που ήταν να γίνει την Τετάρτη 19/1, και τελικά θα την καλωσορίσουμε την Κυριακή 23/1 στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Θα θυμάστε όσοι από εσάς διαβάσατε τον Παλμογράφο της προηγούμενης Παρασκευής, όπου έγραφα ότι «καιρού επιτρέποντος θα είναι η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ στις 19/1 στην πόλη μας». Ο καιρός λοιπόν δεν το επέτρεψε γι’αυτό και αποφασίστηκε τα τεστ από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Την Κυριακή, λοιπόν, 23/1 ό,τι καιρός κι αν επικρατεί (κακοκαιρία βέβαια θα έχουμε και πάλι αφού μετά τον Διομήδη, έρχεται η Ελπίδα) όσοι επιθυμείτε, από τις 9.30 έως τις 15.00, μπορείτε να επισκεφθείτε το Δημαρχείο του Γαλατσίου για τα rapid test.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας Αστυνομική Ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ σας και ένα κινητό τηλέφωνο για να λάβετε τα αποτελέσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή