Στο κινηματοθέατρο Αρτεμις οι ταινίες “Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών”, ¨Scream”, “Σχέδιο Διασώσης”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο κινηματοθέατρο Αρτεμις οι ταινίες “Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών”, ¨Scream”, “Σχέδιο Διασώσης”

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες
«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ», «SCREAM» και «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

“Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το θρίλερ «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ» και για 2η εβδομάδα την ταινία τρόμου «SCREAM» και την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ».

Από την Πέμπτη 20 έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022:

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ» – Α΄ προβολής
(Nightmare Alley)

Προβολές: 19.20

Σκηνοθεσία: Guillermo del Toro
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Willem Dafoe, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Paul Anderson, Rooney Mara

O βραβευμένος με δυο Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Η μορφή του νερού, Ο Λαβύρινθος του Πάνα), επιστρέφει με τη νέα του ταινία «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ και ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara και άλλους.

Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο, η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.

«SCREAM»

Προβολές: 22.00

Σκηνοθεσία: Μπετινέλι-Ολπιν, Τάιλερ Ζιλέτ
Σενάριο: Τζέιμς Βάντερμπιλτ, Γκάι Μπάσικ
Παραγωγή: Γουίλιαμ Σέρακ, Τζέιμ Βαντερμπιλτ, Πωλ Νάινσταϊν
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μελίσα Μπαρέρα, Κάιλ Γκάλνερ, Μέισον Γκούντινγκ, Μάικι Μάντισον, Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγα, Τζακ Κουέιντ, Μάρλι Σέλτον, Τζάσμιν Σαβοΐας Μπράουν, Σόνια Μπέν Αμμάρ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ και ΝΙβ Κάμπελ

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά, από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο “SCREAM”.

Για τους μικρούς μας φίλους, το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, θα προβληθεί η ταινία:

«ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ» (Μεταγλωττισμένο)
(Extinct)

Προβολές: 17.20

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Ρέιμοντ Σ. Πέρσι
Σενάριο: Τζόελ Η. Κοέν, Τζον Φρινκ, Ρομπ Λάζεμπνικ
Δανείζουν τη φωνή τους οι ηθοποιοί: Τάνια Παλαιολόγου (Απ), Γιώργος Σκουφής (Εντ), Φοίβος Ριμένας (Κλάρενς), Στέλιος Ψαρουδάκης (Κάρολος Δαρβίνος), Βασίλης Μήλιος (Γουόλι), Τζίνη ΠαπαδΑπούλου (Μάλι), Σωτήρης Δούβρης (Μπέρνι), Γιάννης Στεφόπουλος (Χος), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Ντότι), Χρυσούλα ΠαπαδΑπούλου (Άλμα), Χρήστος Θάνος (Τζέπσον)
Τραγουδούν οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σωτήρης Δούβρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χρήστος Θάνος

Η Απ και ο Εντ είναι δύο αξιολάτρευτα φλάμελ, που έχουν το σχήμα ενός ντόνατ, τα οποία ταξιδεύουν κατά λάθος μέσα στο χρόνο και βρίσκονται, από το νησί των Γκαλαπάγκος – όπου ζουν το 1835 – στη σύγχρονη Σανγκάη. Εκεί ανακαλύπτουν το μποτιλιάρισμα, τα τρανς λιπαρά, και το χειρότερο όλων, ότι τα φλάμελ έχουν πλέον εξαφανιστεί. Είναι πλέον στο χέρι αυτού του αδέξιου διδύμου να σωθεί, να σώσει το είδος του, ακόμη και να αλλάξει την ιστορία.
Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται μόνο κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID- 19, τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγγραφη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Τα μέτρα μπορεί να αλλάξουν αναλόγως την επιδημιολογική εικόνα.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Φέτος δίδεται πλέον η δυνατότητα προαγοράς των εισιτηρίων μέσω του viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924″

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή