Χωρίς εκπλήξεις…, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Χωρίς εκπλήξεις…, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Την προηγούμενη Κυριακή 9/1 πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Γαλατσίου για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Όλα κύλησαν ομαλά χωρίς εκπλήξεις, άρα βαρετά. Αν δεν υπάρξει και κάποια διαρροή στην ψηφοφορία από εκεί που δεν το περιμένει κανείς, τότε δεν έχει γούστο, ρε παιδί μου… Τέλος πάντων, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου εξελέγη για δεύτερη φορά και μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου ο Γιάννης Ρωμανός με 20 θετικές ψήφους και 2 λευκά. Στην πρώτη εκλογή του ως πρόεδρος, στις 13/9/2019 και τότε είχε πάρει 20 ψήφους, το σύνολο δηλαδή των μελών της πλειοψηφίας.
Στη θέση της Αντιπροέδρου εκλέχθηκε και πάλι η Σοφία Λεπίδα με 17 ψήφους, όπως και το 2019, και στη θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου η Έλενα Ζέρβα Γκιουρτζιάν με 17 ψήφους. Στη θέση αυτή το 2019 είχε εκλεγεί με 22 ψήφους ο Νίκος Χωριανόπουλος, δημοτικός σύμβουλος του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοτικού συνδυασμού «Γαλάτσι από Κοινού». Σήμερα αρνήθηκαν να καταλάβουν αυτή τη θέση γιατί, όπως δήλωσαν, τη θεωρούν άνευ ουσίας και διακοσμητική.
Το κατάλαβαν οι σύντροφοι αλλά μετά από δύο χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή