Ευχαριστώ…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ευχαριστώ…

Η παρουσίαση του βιβλίου μου «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», στις 24/11/2015, στο πολιτιστικό κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» το κόσμημα της πόλης μας, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία… και η 1η έκδοση του βιβλίου εξαντλήθηκε…

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον εκδότη κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο που μας δίνει το βήμα για τις συνεντέυξεις, για την άψογη οργάνωση, συνεργασία και χορηγία επικοινωνίας, καθώς και το site palmosnews και την Νικολέττα Γιαννακοπούλου.
Ευχαριστώ τον συντονιστή Ίκαρο Πετρόπουλο κι όλους τους συντελεστές της παρουσίασης μέσα απο την καρδιά μου  ο καθένας έδωσε την δική του νότα και κατάθεση ψυχής…
Όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους…
Ευχαριστώ τον εκδότη του βιβλίου κ. Διονύση Μαραθιά, που ξεκινά την 2η έκδοση, που εσείς ζητήσατε…
Ευχαριστώ τα υπέροχα παιδιά με ειδικές ικανότητες του συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.Μ.Ε.Α Δυτ. Αττικής, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς τους, για την παρουσία και την στάση τους… στα μάτια μου έχω ακόμα το βλέμμα τους.
Και τους καλλιτέχνες που μας ταξίδεψαν μαγικά με τα τραγούδια τους…
Ετοιμαζεται το 2ο βιβλίο μου με συνεντεύξεις από λογοτέχνες και δημιουργούς…
Ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου του κο Διονύση Γουράνιο που του διατέθηκε το 50% της είσπραξης από την πώληση των βιβλίων για την πολύτιμη βοήθειά του.
Τέλος, ευχαριστώ το κανάλι STAR για την κάλυψη της βραδιάς στο απογευματινό του δελτίο – εξ αιτίας του με παίρνουν απ’όλη την Ελλάδα να με συγχαρούν.
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ… η αυλαία έπεσε… υπέροχος ο απόηχος…
ΜΑΙΡΗ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ – ΓΚΙΩΝΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή