Μαζική αυτοκτονία, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Μαζική αυτοκτονία, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Αγαπητοί φίλοι, σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Πέρσι, τέτοια εποχή, περιμέναμε όλοι μαζί πότε θα έρθει και η δική μας σειρά για να εμβολιαστούμε και να προστατεύσουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους δικούς μας ανθρώπους απέναντι στον κορωνοϊό. Κανένας, όμως, τότε δεν φανταζόταν ότι ένα χρόνο μετά και με πλεόνασμα διαθέσιμων εμβολίων, να μην έχουμε ακόμα εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της 4/1/2022, πλήρως εμβολιασμένοι είναι 7.049.995 πολίτες και την τρίτη δόση έχουν κάνει 3.691.059.
Τα στοιχεία αυτά δεν είναι καθόλου μα καθόλου ικανοποιητικά για τον πόλεμο που δίνουμε απέναντι στον αόρατο εχθρό, αν υπολογίσουμε ότι σε άλλες χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία) έχει εμβολιαστεί πάνω από το 90% του πληθυσμού σε αντίθεση με εμάς εδώ που το ποοστό του εμβολιασμού φτάνει περίπου το 70%.
Κατά τη διάρκεια του 2021, και καθώς προχωρούσε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, αναλύθηκαν, συζητήθηκαν και δόθηκαν απαντήσεις από πολλούς επιστήμονες γύρω από την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ασφάλεια του εμβολίου. Δεν μπορώ πράγματι να κατανοήσω γιατί υπάρχουν σήμερα τόσοι πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν. Δεν τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία. Είναι οι τελείως ψεκασμένοι και συνομωσιολόγοι, είναι και αυτοί που φοβούνται ακόμα ή έχουν ερωτηματικά για την ασφάλεια του εμβολίου, η οποία όμως ασφάλεια μαζί με την αποτελεσματικότητά του έχουν πλέον κριθεί στην πράξη.
Από τους διασωληνωμένους, το 88% με 90% είναι ανεμβολίαστοι. Το ίδιο ισχύει και με αυτούς οι οποίοι καταλήγουν.
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: ποιοί είναι οι λόγοι που οδηγούν τόσο πολύ κόσμο σε μαζική αυτοκτονία; Διότι περί αυτού πρόκειται.

Αρμόδια, κατ’εμέ, πλέον για να δώσει απαντήσεις σε αυτό το φαινόμενο είναι η ψυχιατρική επιστήμη. Συγχωρέστε με αλλά δεν υπερβάλλω. Όταν θέλεις να προστατεύσεις τη ζωή σου από κάποια ασθένεια και το μοναδικό φάρμακο που έχεις στη διάθεσή σου, το οποίο σου παρέχεται μάλιστα δωρεάν και το οποίο έχει δοκιμαστεί σε δισεκατομμύρια κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, εσύ το αρνείσαι, τότε αυτοκτονείς.
Γι’αυτό λέω ότι πρέπει να ασχοληθεί η ψυχιατρική για να δούμε επιτέλους πού οφείλειται αυτή η άρνηση στη ζωή.
Εκτός όμως από την ψυχιατρική, θα πρέπει επιτέλους να σχοληθεί και η δικαιοσύνη με αυτό το φαινόμενο. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις κατά τις οποίες χάθηκαν ζωές ανεμβολίαστων πολιτών κατόπιν παρότρυνσης κάποιων τρίτων φανατικών αντιεμβολιστών. Αυτό προσωπικά το θεωρώ ηθική αυτουργία σε θάνατο. Θα πρέπει να κληθούν, λοιπόν, αυτοί οι κύριοι από την δικαιοσύνη να δώσουν απαντήσεις.
Και πάλι εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και όσοι δεν έχετε εμβολιατεί, τρέξτε να εμβολιαστείτε πριν σας προλάβει ο κορωνοϊός, ο οποίος με τις μεταλλάξεις του τρέχει πολύ γρήγορα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή