Στον «αέρα» η συνεργασία του Τράβις Σκοτ με τον οίκο Dior

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Στον «αέρα» η συνεργασία του Τράβις Σκοτ με τον οίκο Dior

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η συνεργασία του ράπερ Τράβις Σκοτ, με τον δημιουργικό οίκο Cactus Jack και της γαλλικής μάρκας μόδας Dior. Η συλλογή των τριών ήταν να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2022, αλλά πλέον αναβλήθηκε επ’ άριστον μετά τη συναυλία του Σκοτ κατά την οποία σκοτώθηκαν 10 άτομα και τραυματίστηκαν εκατοντάδες.

«Από σεβασμό προς όλους όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στο Astroworld, η Dior αποφάσισε να αναβάλει επ ‘ αόριστον την κυκλοφορία προϊόντων από τη συνεργασία Cactus Jack που αρχικά προοριζόταν να συμπεριληφθεί στη συλλογή της το καλοκαίρι του 2022», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο WWD.

Η συνεργασία του Σκοτ με τον δημιουργικό διευθυντή Κιμ Τζόουνς ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο – και ακολούθησε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι που παρουσιάστηκαν κομμάτια αφιερωμένα στον αείμνηστο ράπερ Pop Smoke, αθλητικά παπούτσια και πολλά άλλα – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο Dior συνεργάζεται με μουσικό. Η συλλογή καψουλών επρόκειτο να πωληθεί ένα χρόνο μετά την αποκάλυψή της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή