«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους – Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPEN

ΕΛΛΑΔΑ
«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους – Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPEN

Ανακοίνωση Open :

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις και υποδέχεται την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN, τον Ηλία Βρεττό, τον Δημήτρη Κοντολάζο, την Κωνσταντίνα, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Λευτέρη Πανταζή σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολλή μουσική, πολύ κέφι και με λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι με τις μοναδικές ερμηνείες τους απογειώνουν τη βραδιά της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο OPEN.

Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται με ανεβασμένη διάθεση και ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες, ενώ η φωνή και το ταλέντο του δεν μένουν ασχολίαστα από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο μοναδικός Δημήτρης Κοντολάζος να μας ξεσηκώσει με τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ ετοιμάζει και μια ωραία έκπληξη, μια μοναδική μουσική στιγμή με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Τη σκυτάλη παίρνει η αγαπημένη Κωνσταντίνα με την κρυστάλλινη φωνή, η οποία μας ταξιδεύει σε ερωτικά, λαϊκά μουσικά μονοπάτια και αφήνει το δικό της «Σημάδι».

Η σπουδαία γνήσια, λαϊκή φωνή της Χριστίνας Μαραγκόζη έρχεται και η νύχτα παίρνει φωτιά. Μας χαρίζει τις μεγάλες επιτυχίες της και μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο ερμηνεύουν το μοναδικό «Θα προχωράμε μαζί» του Αντώνη Βαρδή και του Γιάννη Πάριου.

Τέλος, ο ανεπανάληπτος Λευτέρης Πανταζής ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και παρέα με τους αδερφούς Συμεών και Χρήστο Συμεωνίδη αλλά και τον Κώστα Ζώη τραγουδάνε αγαπημένα ποντιακά τραγούδια. Θυμάται αξέχαστες στιγμές από τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα και ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου, η Όλγα Βενετσιάνου , ο Γιάννης Γρόσης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Βάλια Σωμαράκη.

Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους,

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:00 στο OPEN.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή