Ωρα για Φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ωρα για Φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Καθημερινά στις 13.15

Μία ανάσα πριν το τέλος του χρόνου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας υποδέχεται στη γιορτινή κουζίνα της. Μαγειρεύουμε παρέα με συγγενείς και φίλους και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Ετοιμάζουμε μοναδικές συνταγές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους στα οικογενειακά τραπέζια μας. Δίνουμε ξεχωριστή εμφάνιση στα πιάτα μας και εντυπωσιάζουμε τους καλεσμένους μας. Από Δευτέρα 27 έως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 13.15 είναι Ώρα για Φαγητό στον ΣΚΑΪ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία
Η εβδομάδα στην κουζίνα της Αργυρώς ξεκινά με εκλεκτή καλεσμένη, την ηθοποιό και μοντέλο, Δωροθέα Μερκούρη, που θα μαγειρέψει μαζί της, εύκολη κοτόσουπα με ντομάτα. Μία διαφορετική εκδοχή για την αγαπημένη μας σούπα – θρεπτική, νόστιμη αλλά και οικονομική. Για τη συνέχεια, ετοιμάζουμε πεντανόστιμαμοσχαρίσια μάγουλα με κριθαράκι χωρίς γλουτένη και θα κλείσουμε με ελαφρύ και πεντανόστιμογλυκό, μουςσοκολάτας χωρίς ζάχαρη, που μπορούμε να το απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου – Κλασικά & Αγαπημένα, Το Δικό σας Φαγητό
Σήμερα έχουμε γεύσεις θαλασσινές και παραδοσιακές, αλλά και γεύσεις σπιτικής θαλπωρής. Ξεκινάμε με συνταγή από τα νησιά: απίστευτη χταποδομακαρονάδα με υπέροχη σάλτσα θαλασσινού. Συνεχίζουμε με πιάτο που αγαπούν σχεδόν όλοι: χοιρινό κρασάτο με πρασοσέλινο και για το τέλος, έχουμε την πρόταση των τηλεθεατών μέσα από τα socialmedia:αυγόφετες στον φούρνο με σοκολάτα.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου – Ώρα για Παρέα
Σήμερα, είναι Ώρα για Παρέα με τρεις λαχταριστές συνταγές που μαζεύουν όλους τους φίλους γύρω από το τραπέζι. Ξεκινάμε με πεντανόστιμημακαρονόπιτα με τυριά και συνεχίζουμε με κοτόπουλο με μοτσαρέλα και ντομάτα, από τα χέρια της δημοσιογράφου οίνου και γεύσης, Νίκης ΜηταρέαΤο επεισόδιο κλείνει με μία πρόταση για τους λάτρεις της πατάτας: πατάτες βουτύρου με μπλε τυρί Δανίας.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου – Ώρα για Γλυκό
Ημέρα γιορτής και προετοιμασίας για το ρεβεγιόν, με τις πιο λαχταριστές συνταγές. Για αρχή φτιάχνουμε υπέροχο γαλακτομπούρεκο με καταΐφι,το αγαπημένο γλυκό των Ελλήνων με τραγανό φύλλο και φανταστική κρέμα. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε πεντανόστιμαγιορτινά αλμυρά τρουφάκια για σπέσιαλ βραδιές και για το τέλος, απίστευτη βασιλόπιτα κέικ με γλάσο, για μία “λαχταριστή” νέα χρονιά.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου – Ώρα για Μενού
Τελευταία μέρα της χρονιάς και ετοιμάζουμε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο μενού για να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο. Ξεκινάμε μεσούπα κρέμα γάμπαρης με ξεχωριστά αρώματα και φίνα γεύση. Συνεχίζουμε με οσομπούκο και κλείνουμε με λαχταριστό γλυκό, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας: σοκολατένια καρδιά.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15
Στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:
https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2021-2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή