Ανανέωση σύμβασης ανάμεσα σε Clever Canin και Δήμο Ελευσίνας για τη φιλοξενία και φύλαξη αδέσποτων ζώων

Ανανέωση σύμβασης ανάμεσα σε CleverCaninκαι Δήμο Ελευσίνας για τη φιλοξενία και φύλαξη αδέσποτων ζώων :

Ανανεώθηκε η σύμβαση που σύναψε ο Δήμος Ελευσίνας, με κέντρο φιλοξενίας και φύλαξης αδέσποτων ζώων, φροντίζοντας στοχευμένα και υπεύθυνα για την ομαλή μετάβασή τους σε ασφαλέστερο περιβάλλον.
Με ιδιαίτερη μέριμνα αλλά και σχέδιο, ο Δήμος Ελευσίνας, τα τελευταία δύο χρόνια έχει φροντίσει μέσω δράσεων και ενεργειών, να προάγει την υπεύθυνη υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, με στόχο πάντα την ευζωΐα τους.
Υπενθυμίζεται, πως το περασμένο διάστημα και σε αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Αδέσποτων Ζώων και την Dog’sVoice, ο Δήμος Ελευσίνας προχώρησε για πρώτη φορά στην καθιέρωση της γιορτής «Ημέρα Αγάπης και Υιοθεσίας», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από τα αδέσποτα ζώα.
Ταυτόχρονα, και μέσω της ανανέωσης της εν λόγω σύμβασης, με μία από τις καλύτερες δομές φιλοξενίας ζώων, ο Δήμος στοχεύει στην ομαλή και φυσικά, στην ασφαλή διαμονή τους σε κατάλληλο περιβάλλον.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Αργύρης Οικονόμου: «Στόχος μας δεν είναι απλώς η μείωση των αδέσποτων ζώων αλλά και η υπεύθυνη υιοθεσία από ανθρώπους και οικογένειες που θα δώσουν στους τετράποδους φίλους μας, την αγάπη και φροντίδα που χρειάζονται. Κάνουμε στοχευμένες δράσεις για τον περιορισμό των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και με στόχο πάντα την ευζωΐα τους και την αρμονική συνύπαρξή μας. Ο σεβασμός μας άλλωστε, προς τα ζώα δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και τον πολιτισμό μας. Και ευτυχώς, ο Δήμος μας βρίθει από ανθρώπους που δείχνουν εμπράκτως τον σεβασμό και τη φροντίδα τους».

Πήγαινε στην κορυφή