Νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, προσβάσιμη και για ΑμεΑ στον Δήμο Ελευσίνας

Δήμος Ελευσίνας
Νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, προσβάσιμη και για ΑμεΑ στον Δήμο Ελευσίνας

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Μία νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, προσβάσιμη και για παιδιά με ειδικές ανάγκες, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, έτοιμη προς χρήση.
Η παιδική χαρά, που βρίσκεται επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, πλησίον του γηπέδου Τάκης Βογιατζής, είναι πλήρως ανακαινισμένη, εμπλουτισμένη με όργανα και δραστηριότητες, ειδικά διαμορφωμένες για ΑμεΑ.
Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, το νέο πάρκο περιλαμβάνει κατασκευές από υλικά άριστης ποιότητας που ανταποκρίνονται πλήρως στη χρήση για την οποία προορίζονται, ενώ τοποθετήθηκε και χυτό δάπεδο ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές των προτύπων ΕΝ 1176: 2017, ΕΝ 1177: 2018, από διαπιστευμένο φορέα.
Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς αποτελεί χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων.
Για την παράδοση του ανακαινισμένου χώρου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, δήλωσε: «Η διαμόρφωση μίας παιδικής χαράς, προσβάσιμης στα Άτομα με ειδικές Ανάγκες ήταν ένας από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, που υλοποιήθηκε μέσα από τη χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων. Έτσι, παραδώσαμε μία σύγχρονων προδιαγραφών παιδική χαρά, έτοιμη προς χρήση και αρμονική συνύπαρξη όλων των παιδιών, ανεξαιρέτως. Ελπίζω σύντομα, ο χώρος να γεμίσει παιδικές φωνές και χαμόγελα. Είναι ακριβώς αυτή, η «επιβράβευση» για όλους μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή