Κατρίνης – Λιακούλη ,επικεφαλής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατρίνης – Λιακούλη ,επικεφαλής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή του.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου βουλευτές για την ομόφωνη έκφραση της εμπιστοσύνης τους.

Με αφοσίωση θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη.

******

Δήλωση Ευαγγελίας Λιακούλη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

Ο Πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης, επεφύλαξε μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου, προτείνοντάς με για τη θέση της Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Τον ευχαριστώ θερμά.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας, αποδέχθηκε την πρόταση ομόφωνα και με εμπιστεύθηκε στη θέση αυτή.

Η τιμή είναι μεγάλη, αντίστοιχη της ευθύνης που συνεπάγεται η συγκεκριμένη θέση, απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, στην παράταξή μας και στους πολίτες.

Τους τελευταίους μήνες περάσαμε πολλά. Η απώλεια της αείμνηστης Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, με την τεράστια παρακαταθήκη που άφησε σε εμάς, μας συγκλόνισε και μας καθόρισε.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα, συμμετείχαν σε μια εκλογική διαδικασία που την μετέτρεψαν σε γιορτή της Δημοκρατίας και εξέλεξαν με πανηγυρικό τρόπο τον νέο Πρόεδρό μας, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα καθαρό μήνυμα, ότι στηρίζουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους στην παράταξή μας, που καλείται ανανεωμένη και δυνατή, να πρωταγωνιστήσει και πάλι στους δύσκολους καιρούς, για την πατρίδα και το λαό μας.

Ανοίγουμε μια νέα σελίδα.

Ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο τα οράματα του λαού μας, θέτουμε ξανά στο δημόσιο διάλογο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Ανθρώπους μας, όλα τα μεγάλα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα στην εποχή της πανδημίας και της κρίσης, αλλά και την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας.

Είμαστε εδώ και έτοιμοι να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα, με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και στόχους.

Νιώθουμε όλοι μια νέα δύναμη, με ψυχή και τόλμη, έτοιμοι να δημιουργήσουμε θετικά, έτοιμοι να παρέμβουμε καθοριστικά.

Διαδέχομαι στη θέση της Γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ένα δυναμικό και εργατικό πολιτικό, έναν αφοσιωμένο στην παράταξη και στο κοινοβουλευτικό έργο βουλευτή μας, ο οποίος πρόσφερε πολλά από τη θέση του. Θα παρακαλέσω για την συνδρομή του στο έργο μου, καθώς θεωρώ ότι έχω να διδαχθώ πολλά.

Οι συνάδελφοί μου Βουλευτές, όλοι ξεχωριστοί και αγαπημένοι προσωπικοί και πολιτικοί Φίλοι, θα συμπορευτούμε στο έργο μας, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, με ενότητα και σεβασμό σε όλους.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, μαζί με τον Πρόεδρό μας που ήδη εμπνέει σε εμάς νέες ιδέες και νέες πρακτικές , θα αποτελεί την εμπροσθοφυλακή μιας μεγάλης δύναμης παραγωγής πολιτικής, που ήδη σχηματίζεται στην κοινωνία.

Η πορεία δημιουργίας της μεγάλης προοδευτικής πλειοψηφικής δύναμης από την παράταξή μας, είναι πλέον μονόδρομος…

Καλή δουλειά και Καλό αγώνα σε όλους μας.

Πήγαινε στην κορυφή