Family Nights με ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο OPEN

ΕΛΛΑΔΑ
Family Nights με ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια,  κάθε Σάββατο και Κυριακή στο OPEN

Ανακοίνωση Open:

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το βράδυ στο OPEN είναι FamilyNight!Όλη η οικογένεια κλείνει ραντεβού τα Σαββατοκύριακα στο OPENγια τις πιο απολαυστικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ασύλληπτες περιπέτειες, αξιαγάπητοι ήρωες γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα με χαρά και παιχνίδι.Μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, με τις φωνές αγαπημένων ηθοποιών, αλλά και ταινίες για όλη την οικογένεια μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, έρχονται και τον Δεκέμβριο στο OPEN.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 «ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΑΝΤΑ 2»(KUNG FU PANDA 2)

Το σίκουελ της ταινίας του 2008 από τα studios της DreamWorksAnimation. Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κινουμένων σχεδίων, υπήρξε, όπως και η πρώτη ταινία, η πιο επιτυχημένη εμπορικά στο είδος της, τη χρονιά που προβλήθηκε στο διεθνές box-office.
Ο Πο και οι φίλοι του έρχονται αντιμέτωποι με ένα κακόβουλο παγώνι, το οποίο θέλει να κατακτήσει με δόλια μέσα ολόκληρη την Κίνα. Ο Πο είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει την καταστροφή, αλλά πριν τα καταφέρει, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το δύσκολο παρελθόν του…

Στις φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ακούγονται οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ντίνος Σούτης, Νέστορας Κοψίδας, Μαρία Ζερβού, Ηρώ Λούπη, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Πετρόχειλος, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Παπαδόπουλος, ΛίλαΜουτσοπούλουκ.α.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 «ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ»(GULLIVER’S TRAVELS)

Ο Γκιούλιβερ, ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας, δουλεύει στο ταχυδρομείο για να βγάζει τα προς το ζην. Μια μέρα θα του ανατεθεί κατά λάθος να γράψει ένα ταξιδιωτικό άρθρο για το Τρίγωνο των Βερμούδων. Το ταξίδι που κάνει, παίρνει μια απροσδόκητη τροπή κι έτσι ο Γκιούλιβερ ανακαλύπτει ένα νησί, όπου κατοικούν μικροσκοπικά πλασματάκια, οι Λιλιπούτειοι. Ενώ στην αρχή πιάνεται αιχμάλωτος από τα μικρά εργατικά ανθρωπάκια, η περιπέτειά του θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη…
Μια πρωτότυπη και διασκεδαστική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Τζόναθαν Σουίφτ, στην οποία τα «Ταξίδια του Γκιούλιβερ» μεταφέρονται στη σημερινή εποχή.
Στη σκηνοθεσία είναι ο ΡομπΛέτερμαν και στο σενάριο οι Τζο Στίλμαν και Νίκολας Στόλερ.
Πρωταγωνιστούν οι Τζακ Μπλακ, Αμάντα Πιτ, Τζέισον Σίγκελ και Έμιλι Μπλαντ.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 21:00 «ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ»(HOW TO TRAIN YOUR DRAGON)

Μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της DreamWorksAnimation, υποψήφια για δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας κινουμένων σχεδίων και Καλύτερης Μουσικής), που άγγιξε το μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις διεθνώς.

Ένας νεαρός γκαφατζής Βίκινγκ βάζει στόχο να γίνει ένας δεινός κυνηγός δράκων, για να κερδίσει το σεβασμό της ομάδας. Όταν μια μέρα χτυπά κατά λάθος έναν, αντί να τον σκοτώσει αρχίζει να τον μελετά και ανακαλύπτει ότι τελικά οι δράκοι είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πίστευε…

Στις φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ακούγονται οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ευαγγέλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ηρώ Μπέζου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Γιώτα Μηλίτση, κ.α.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 21:00 «ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ»(ZOOKEEPER)

Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία μέσα από μια ανατρεπτική όσο και κωμική ιστορία που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Ο ΓκρίφινΚις εργάζεται χρόνια ως φύλακας σε ένα ζωολογικό πάρκο παραμένοντας εργένης. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο λόγος που δεν έχει βρει ακόμα τα ταίρι της ζωής του είναι το … ασυνήθιστο επάγγελμά του. Κάτι το οποίο σκέφτεται να αλλάξει. Όταν όμως τα ζώα του πάρκου αντιληφθούν ότι ο αγαπημένος τους Γκρίφιν έχει σκοπό να τα εγκαταλείψει, αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να βοηθήσουν την κατάσταση με το δικό τους τρόπο…

Στη σκηνοθεσία είναι ο Φρανκ Κοράτσι και στο σενάριο οι ΝικΜπάκεϊ, ΡοικΡούμπεν και Κέβιν Τζέιμς. Πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον, ΛέσλιΜπιμπ καιΝτόνιΓουόλμπεργκ.


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου στις 22:00 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (DECK THE HALLS)

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία ανήμερα των Χριστουγέννων με τους ΝτάνιΝτεΒίτο, Μάθιου Μπρόντερικ, Κριστίν Ντέιβις και Κριστίν Τσίνογουιθ.
Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ο Στιβ περιμένει πάντα με την ίδια ανυπομονησία και χαρά, όπως τότε που ήταν παιδί, γεγονός που τον καθιστά τον ανεπίσημο σύμβουλο για τις εορταστικές εκδηλώσεις και τους στολισμούς της πόλης. Όταν όμως εγκατασταθεί στο γειτονικό του σπίτι ο Μπάντι Χολ με την οικογένειά του, η… πρωτοκαθεδρία του Στιβ απειλείται. Μπορεί ο νέος του γείτονας να μη φαίνεται τόσο ικανός όσο ο ίδιος, όμως, η τελευταία του πρωτοβουλία να φτιάξει μια εντυπωσιακή κατασκευή με χριστουγεννιάτικα φώτα που θα μπορεί να είναι ορατή ακόμα και από το… διάστημα, ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού πολύ πιο ψηλά από εκεί που ο Στιβ μπορεί να φτάσει. Ή μήπως τελικά μπορεί;
Στησκηνοθεσία είναι ο Τζον Γουάιτσελ και στο σενάριο οιΜατ Κόρμαν, Κρις Ορντ και Ντον Ρίμερ.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
(CHRISTMAS IN WONDERLAND)

Μία ταινία για όλη την οικογένεια μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.Παραμονή Χριστουγέννων και ο Γουέιν βρίσκεται μόνος με τα τρία παιδιά του στη νέα πόλη που έχουν μετακομίσει. Καθώς η γυναίκα του έχει αποκλειστεί στο αεροδρόμιο, το βάρος των χριστουγεννιάτικων δώρων έχει πέσει τώρα πάνω του. Η βόλτα όμως στο εμπορικό κέντρο επιφυλάσσει εκπλήξεις, αφού τα παιδιά του θα βρεθούν με μια σακούλα γεμάτη χρήματα, που νομίζουν ότι είναι δώρο του Άη Βασίλη. Όταν όμως διαπιστώνουν ότι πρόκειται για κλεμμένα χρήματα από δύο ληστές, που τώρα τα ψάχνουν απεγνωσμένοι, αυτή η οικογενειακή βόλτα θα πάρει μια εντελώς άλλη τροπή….

Στη σκηνοθεσία και στο σενάριο είναι ο Τζέιμς Όρ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι
Πάτρικ Σουέιζι, Κάρμεν Ηλέκτρα, Μάθιου Νάιτ, Κρις Κέιταν και ΚάμερονΜπράιτ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή