Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσετε τα προς υιοθεσία αδεσποτάκια

Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσετε τα προς υιοθεσία αδεσποτάκια

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, διοργανώνει επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Κερατέα με το οποίο συνεργάζεται, προκειμένου οι υποψήφιοι κηδεμόνες να γνωρίσουν και να περάσουν χρόνο με τα ζωάκια.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και στο χώρο θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Ζώων Παπάγου – Χολαργού», που θα κάνουν τις «συστάσεις», θα προαυλίσουν μαζί με τους επισκέπτες τα ζωάκια και η Σοφία Αυγερινού, θετική εκπαιδεύτρια, θα ενημερώσει για το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες των τετράποδων φίλων μας.

Η προσπάθεια και ο στόχος για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, είναι κοινός: Να βρουν όλα τα αδέσποτα ζώα ένα ζεστό σπίτι και αγάπη.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον παντοτινό τους φίλο, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 213.200.2915 (08:00 έως 15:00) και 210.6561742 (11:00 έως 13:00).

Η συνάντηση θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός) στις 10.30 και η μεταφορά με το δημοτικό λεωφορείο.

Η δράση προώθησης της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων αποτελεί πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Μιμής Ρουφογάλη, η οποία θα είναι παρούσα στην επίσκεψη στο καταφύγιο και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή