Ο Δήμος Ελευσίνας και το «Όλοι μαζί μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Ενόψει των Χριστουγέννων, ο Δήμος Ελευσίνας και το «Όλοι μαζί μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.
Η πανδημία αλλά και η εργασιακή αβεβαιότητα έχει οδηγήσει πολλές οικογένειες στο να στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά.
Ο Δήμος Ελευσίνας λοιπόν, σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», θέλοντας να δώσουν χαρά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη και κυρίως στα παιδιά, συμμετέχει στη δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά», με σκοπό τη συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά της πόλης μας.
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ. δίνουμε ραντεβού στο Δημαρχείο Ελευσίνας και σας καλούμε να συμμετέχετε για καλό σκοπό.
Μπορείτε να προσφέρετε δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.
Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Για τη δράση, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε: «Σας καλώ όλους, να γίνουμε μία μεγάλη αγκαλιά για τις οικογένειες και τα παιδάκια του Δήμου μας. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί μόνο, κανένα παιδί θλιμμένο και καμία οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα για τις γιορτές. Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της Ελευσίνας και της Μαγούλας έχει αποδειχθεί και αποδεικνύεται καθημερινά, με πολλούς τρόπους. Είμαι σίγουρος πως φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δώσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή