To OPEN αυτές τις γιορτές στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και στέκεται δίπλα στα παιδιά

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
To OPEN αυτές τις γιορτές στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και στέκεται δίπλα στα παιδιά

To OPEN αυτές τις γιορτές στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και στέκεται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη

Με συνεχή προσήλωση στην αρωγή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, φέτος τα Χριστούγεννα το OPEN στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες της Κιβωτού του Κόσμου και δίνει το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς.

Έχουν περάσει εικοσιτρία χρόνια από τότε που ο Πατέρας Αντώνιος ξεκίνησε να βοηθάει τα παιδιά, στις γειτονιές του Κολωνού. Από τότε μέχρι και σήμερα έγιναν πολλά βήματα, το δύσκολο αλλά και όμορφο ταξίδι της φροντίδας συνεχίστηκε αδιάκοπα και η Κιβωτός του Κόσμου έχει γίνει πια φάρος αγάπης και προσφοράς.

Απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες βρίσκουν καταφύγιο στην Κιβωτό του Κόσμου, ως μία άλλη κιβωτό σωτηρίας. Σήμερα στα έντεκα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών σε Αθήνα, Πειραιά, Άνοιξη Αττικής,

και στην περιφέρεια (Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο (2), στη Χίο και στην Καλαμάτα) και προσεχώς στη Θεσσαλονίκη, διαμένουν 250 παιδιά, ενώ στο κέντρο ημέρας της Αθήνας καλύπτονται οι ανάγκες σίτισης, στέγασης, ψυχολογικής και νομικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για 310 οικογένειες και 500 παιδιά.

Οι ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου είναι πολύ μεγάλες και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να καταφέρουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους να ζήσουν ανθρώπινα, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Αυτές τις γιορτές το OPEN στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και το έργο του Πατέρα Αντώνιου και μας καλεί να προσφέρουμε με τους παρακάτω τρόπους.

Καλούμε στο 19828 ή στέλνουμε μήνυμα γράφοντας την λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ

Σταθερό: 2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας

Κινητό: 2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τα παιδιά.

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό… την αγάπη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή