Ο Γ. Μπουζάλας ευχαρίστησε τους Προσκόπους

ΕΛΛΑΔΑ
Ο Γ. Μπουζάλας ευχαρίστησε τους Προσκόπους

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Χρήστο Λυγερό απέστειλε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας με την οποία τον ευχαριστεί και προσωπικά και τον συγχαίρει για την ουσιαστική ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο της υποστήριξης της αντιμετώπισης των οξυμένων ανθρωπιστικών αναγκών λόγω της αύξησης των προσφυγικών ροών προς τη χώρα μας και ιδιαίτερα την Αττική.

 Με την επιστολή του ο κ. Μουζάλας απευθύνεται στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, προκειμένου να διαθέσει εθελοντές για να αντιμετωπισθούν και υποστηριχθούν οι ανάγκες λειτουργίας του Προσωρινού Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων στο γήπεδο TAE KWON DO, το οποίο βρίσκεται στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και διαθέτει μέγιστη δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 προσφύγων ημερησίως.
Ο κ. Μουζάλας ζητεί από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων στην κάλυψη των ως άνω αναγκών, να διερευνήσει για τη δυνατότητα διάθεσης ομάδων εθελοντών που θα υποστηρίξουν τη λειτουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων, μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2015.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή