Κάτι Ξαναψήνεται με πιάτα από τα βάθη της Ασίας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Κάτι Ξαναψήνεται με πιάτα από τα βάθη της Ασίας

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μια θεματική εβδομάδα ξεκινά “Κάτι Ξαναψήνεται” και πέντε οικοδεσπότες καλούνται να συνυπάρξουν και να ετοιμάσουν πιάτα από τα βάθη της Ασίας.

Τη Δευτέρα 29/11 το σπίτι της ανοίγει η Κατερίνα. Η φοιτήτρια βάζει τα δυνατά της, αφού η ασιατική κουζίνα είναι από τις αγαπημένες της. Η βραδιά ξεκινά, οι καλεσμένοι είναι ευδιάθετοι, αλλά ο Νίκος αποκαλύπτει κάτι που στεναχωρεί ιδιαίτερα την οικοδέσποινα.

Την Τρίτη 30/11 η Ελένη μπαίνει στην κουζίνα της. Είναι χαμηλών τόνων αλλά δυναμική προσωπικότητα είναι αποφασισμένη να βγει νικήτρια της εβδομάδας. Οι καλεσμένοι της εντυπωσιάζονται και συγκινούνται, καθώς το δώρο που τους επιφυλάσσει, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη.

Όσο αθόρυβη ήταν η προηγούμενη βραδιά τόσο γεμάτη ένταση είναι η ημέρα στο σπίτι του Νικ, την Τετάρτη. Ως γνήσιος καλλιτέχνης δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη στην κουζίνα του και τα πιάτα του θυμίζουν… αφηρημένη τέχνη, κάτι που αντιλαμβάνονται οι καλεσμένοι ειδικά όταν ο Νικ τους σερβίρει το επιδόρπιο.

Ο Νίκος παίρνει τα ηνία την Πέμπτη 2/12. Αποκαλύπτει στην Κωνσταντίνα πως έχει κάνει μαγειρικές σπουδές, κάτι που φαίνεται σε όλες τις παρασκευές των πιάτων του. Η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως περίμενε ο Νίκος αφού τα πιάτα του δεν εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους του, με τον Νικ να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του.

Τελευταία μέρα της μαγειρικής εβδομάδας και η Στέφη προσπαθεί να συγκεντρωθεί για να παρουσιάσει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Δεν της αρέσει να της μιλούν στην κουζίνα και με την Κωνσταντίνα παρούσα… αποσυντονίζεται. Τα πιάτα της προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εμφάνιση, αλλά όχι στη γεύση, γεγονός που απογοητεύει την υπόλοιπη παρέα.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στην “ασιατική” εβδομάδα του Κάτι Ξαναψήνεται; Ποιος θα φύγει με 2.500 ευρώ;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή