Δήμος Ελευσίνας : Σταθερά μειωμένα τα δημοτικά τέλη και για το 2022

Ανακοίνωση Δήμου Ελευσίνας:

Σταθερά μειωμένα κρατά τα δημοτικά τέλη και για το έτος 2022, ο Δήμος Ελευσίνας, με συντελεστές 0,7 για τις κατοικίες και 1,60 για τα καταστήματα, αντίστοιχα.
Πρόκειται για μία κίνηση, που παρά τα αυξημένα έξοδα λόγω της πανδημίας, ήταν επιβεβλημένη, με στόχο τη στήριξη των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της Ελευσίνας & της Μαγούλας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και καλύπτουν υποχρεωτικά τις δαπάνες για την καθαριότητα της πόλης, την αποκομιδή των απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων, την εισφορά υπέρ ΕΣΔΝΑ αλλά και τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού.
Όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Μπορεί οι απαιτήσεις της πανδημίας να έχουν οδηγήσει σε αυξημένες δαπάνες, όμως ο Δήμος μας, έχοντας ως προτεραιότητα τους δημότες και τις επιχειρήσεις, επιμένει να διατηρεί μειωμένα τα δημοτικά τέλη. Κάνουμε μία σημαντική προσπάθεια να ελαφρύνουμε όσο μπορούμε και στο μέτρο που μας αναλογεί, τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες του Δήμου μας».

Πήγαινε στην κορυφή