Έγινε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Μεικτών Πολεμικών Τεχνών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Έγινε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Μεικτών Πολεμικών Τεχνών

Με τη συμβολή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρώτο Διεθνές φεστιβάλ μεικτών πολεμικών τεχνών το οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.. Αθλητές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν αντιμέτωποι με αθλητές Ελληνικών Σωματείων, μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η εκδήλωση διεξήχθη υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ (μεικτών πολεμικών τεχνών Mixed Martial Arts) και έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο στο ΜΕΤΣ, με τη συμμετοχή αθλητών από 7 χώρες.
Το παρών στο τουρνουά έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή και Γιούρκας Σεϊταρίδης, o Πρόεδρος της ΠΟΜΕΙΠΤ Δημήτρης Δημητρίου, ο Πρόεδρος της IMMAF – International Mixed Martial Arts Federation Kerith Brown, η Ολυμπιονίκης Πάλης και μέλος της ΠΟΜΕΙΠΤ Βούλα Ζυγούρη και φυσικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, συνδιοργανωτής και υπεύθυνος του Striking MMA στην Ομοσπονδία Γιάννης Θεοφάνους του Fight Club Galatsi. Τον Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευε η σύμβουλός του σε θέματα Αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδιας Kerith Brown για την στήριξη της διεξαγωγής του τουρνουά και δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει σημαντικά αθλητικά γεγονότα τα οποία ενισχύουν την εξωστρέφειά της και προβάλλουν διεθνώς την Αττική και συνολικά τη χώρα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της άθλησης, της ευεξίας και του Ευ Αγωνίζεσθαι.»

Πήγαινε στην κορυφή