9η στον κόσμο η Ομάδα Ρομποτικής AUTONOMUS του Πανοράματος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
9η στον κόσμο η Ομάδα Ρομποτικής AUTONOMUS του Πανοράματος Γαλατσίου

Το μέλλον φαντάζει λαμπρό για τα ανήσυχα μυαλά της Ομάδας Ρομποτικής του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου AUTONOMUS που και φέτος έλαβαν μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής και κατέκτησαν την 9η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Open Λυκείου.

Οι Κυριακή Μπάκα, Στάθης Πουλακίδας, Γιώργος Κουτσούκος, Βασίλης Ρουσόπουλος, Κυριάκος Ασώματος, Ραφαέλα Δένδη, Νίκος Μιαουδάκης, Γιάννης Πεφάνης και ο δάσκαλός τους Γιώργος Μαρκόπουλος, με λιγοστά μέσα αλλά με αστείρευτη επιμονή, υπομονή και ήθος για άλλη μια φορά υπερέβαλαν εαυτόν και τα κατάφεραν!
«Οι άνθρωποι, τα μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου Πανοράματος αλλά και όλη η Ελλάδα είμαστε πολλοί περήφανοι! Η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Συλλόγου μας, με μια εκπληκτική παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου project με το όνομα “Blossoms Roots” που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως κατά τη διαδικτυακή διοργάνωση, μας εκπροσώπησε επάξια στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2021, κατακτώντας την 9η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Open Λυκείου! Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον άξιο δάσκαλό μας Γιώργο Μαρκόπουλο και στους γονείς των παιδιών που τα στήριξαν με όλη τη δύναμη και την αγάπη τους. Προχωράμε δυνατά για τις επόμενες επιτυχίες!» ήταν το μήνυμα του Συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια και από εμάς! Ο «Παλμός» σύντομα θα σας παρουσιάσει τα επιτεύγματα της Ομάδας αυτής μέσα από τις σελίδες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή