«Μαζί στα Αστέρια», μια μοναδική συναυλία με βιολιά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Μαζί στα Αστέρια», μια μοναδική συναυλία με βιολιά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

«Μαζί στα Αστέρια», μια μοναδική συναυλία με βιολιά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. 22 Νοεμβρίου Πολιτιστικό Πολύκεντρο με ελεύθερη είσοδο

Μια μοναδική συναυλία υπό τους μαγικούς ήχους των βιολιών των βιρτουόζων, Γιάννη Γεωργιάδη, Ζήσιμου Σουλκούκη και την μελωδική φωνή της σοπράνο Σοφίας Παπαδημητροπούλου διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).
Μαζί με τους τρεις σολίστ, το κουαρτέτο Novarteγια να ερμηνεύσουν ανεπανάληπτες classical–crossoverεπιτυχίες σε ένα ταξίδι με τραγούδια και μουσικά κομμάτια ερμηνευμένα σε έγχορδα. Έρωτας, πάθος, παιχνίδι, όλα σε ένα μουσικόπρόγραμμα, μοναδικό στο είδος του, που παντρεύει κλασσική μουσική,εθνικές παραδόσεις και μουσική γεωγραφία.
Φυσικά η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, τηρουμένων, βέβαια, των πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας (είσοδος δηλαδή με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ήβεβαίωση rapid/μοριακού τεστ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή