Διεθνές φεστιβάλ ΜΜΑ στο “ΜΕΤΣ”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Διεθνές φεστιβάλ ΜΜΑ στο “ΜΕΤΣ”

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 η Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ διοργανώνει το ΔΙΕΘΝΕΣ FESTIVAL ΜΜΑ 2021, με την θερμή υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό στάδιο ‘’ΜΕΤΣ’’ στο Παγκράτι.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρωινούς διασυλλογικούς αγώνες σε όλα τα μαχητικά στυλ που εμπεριέχουν οι Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (StrikingMMA, SubmissionMMAκαι ΜΜΑ).
Μετά το πέρας του πρωινού φεστιβάλ ΜΜΑ, θα ακολουθήσουν διεθνείς ερασιτεχνικοί επίλεκτοι αγώνες ΜΜΑ σε οκτάγωνο κλουβί μεταξύ Ελλήνων και ξένων αθλητών από 7 χώρες.
Η βραδιά θα μεταδοθεί από το CosmoteTV σε μαγνητοσκόπηση και οι θεατές που δεν θα καταφέρουν να δουν δια ζώσης τους αγώνες , θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν liveμέσω πλατφόρμας payperview.
Το πρωινό διασυλλογικό πρωτάθλημα ‘’ALLSTYLESSTRIKINGMMA” συνδιοργανώνει το FIGHTCLUBΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με υπεύθυνο οργάνωσης, ροής και matchmaking τον κ. Θεοφάνους Ιωάννη.
Το ‘’ ALLSTYLESSTRIKINGMMA” απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, άντρες και γυναίκες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές όλων των επιπέδων.
Οι αγώνες STRIKING MMA θα περιλαμβάνουν όλα τα στυλ όρθιας μάχης πλήρους επαφής αλλά και χαμηλής έντασης (kickLight) για νέους αθλητές και θα πραγματοποιηθούν σε 2 ρινγκ και 1 τατάμι, με γάντια 10 oz και όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται σε ερασιτεχνικούς αγώνες.

Οι αθλητές και προπονητές που θα συμμετέχουν στους πρωινούς αγώνες θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το βραδινό show διεθνών αγώνων ΜΜΑ σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο( πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης).

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο siteμας στο https://fightclubgalatsi.gr/ ή στο www.pomeipot.gr.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή