Την Κυριακή 23/9 ο «Έλεγχος» της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής στο Άλσος Βέικου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Την Κυριακή 23/9 ο «Έλεγχος» της Δημοτικής  Θεατρικής Σκηνής στο Άλσος Βέικου
Λόγω βροχής αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου παράσταση της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής «Ο Έλεγχος» ή «Η Τρόικα του 1897». Έτσι το έργο θα παρουσιαστεί αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βέικου.
Οι συντελεστές του έχουν δουλέψει σκληρά για το έργο αυτό καθώς οι πρόβες τους συνεχίζονταν πυρετωδώς μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση. Ωστόσο η βροχή της περασμένης Κυριακής 16 του μήνα ήταν η αιτία της αναβολής της.
Όμως, «Ο Έλεγχος» ή «Η Τρόικα του 1897» της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κωτσή έρχεται αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ και καλεί όλους τους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν μια διαχρονική σάτιρα της χρεωκοπημένης Ελλάδας του 1897 με εκπληκτικές ομοιότητες με τα σημερινά γεγονότα. 
Ένα άγνωστο έως σήμερα έργο του 19ου αιώνα, που βασίζεται στα γεγονότα που προκάλεσε ο πρώτος διεθνής οικονομικός έλεγχος που επιβλήθηκε στη χώρα μας με τον ερχομό ξένων ελεγκτών (της τότε τρόϊκας), στην Αθήνα. 
Μια τρελή κωμωδία, όπου οι… Τροϊκανοί καταφθάνουν στο σπίτι της οικογένειας του Απόστολου Σακάτη για να βάλουν τάξη στα οικονομικά της. Αφού χρησιμοποιήσουν τους άντρες σαν δούλους και γυροφέρουν τις γυναίκες, στο τέλος υποχρεώνουν τον αντρικό πληθυσμό να μεταναστεύσει και… διάφορα άλλα. Όλα αυτά μέσα από πολλά ευτράπελα. 
Θα εμφανιστούν με αλφαβητική σειρά οι Μαρία Αλεβίζου, Σοφία Ανδρεάδη, Νέλλη Βλαχοπούλου, Ματίνα Γεωργακοπούλου, Τζένη Ζαρουλέα, Μάγδα Καντά, Ευαγγελία Κληρονόμου, Νίκος Κριμιζάς, Νίκος Λιβανός, Σοφία Λινάρδου, Νατάσσα Μαρκεσίνη, Μαρία Μουτσίδου, Βαγγέλης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαδάκη, Μαρίνα Πηγάσιου Βιβή Σοϊλέ, Κατερίνα Στεφάτου, Μαρία Τερτίπη, Ιωάννα Τζάλλα, Κυριακή Τζώτη, Βασίλης Χιμπάν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή